ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΝΝΑ Α.Σ.

 

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής, ελληνο-γερμανικής κατανόησης, μια ομάδα που αποτελείται από μια μαθήτρια και 9 μαθητές από ένα επαγγελματικό σχολείο, θα πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων εντός του ήδη υφιστάμενου προγράμματος Ger-Mani, στο Γύθειο, στην Καρυούπολη. Από 15.02.έως 14.03.2013 οι νέοι αυτοί θα διαμένουν στο κέντρο του σωματείου «Ομάδα Εργασίας για Διεθνή Νεανικά Προγράμματα Ούννα αναγνωρισμένο σωματείο» (AGIP Unna e.V.).

 

Παράλληλα με την εξειδικευμένη εκμάθηση στον τομέα επεξεργασίας του ξύλου, η ομάδα αυτή θα γνωρίσει την περιοχή της Μάνης και της Λακωνίας.

Θα είναι καλό να γίνουν συναντήσεις μεταξύ αυτών των νέων από τη Γερμανία και Ελλήνων νέων με αντίστοιχα ενδιαφέροντα.

Έχουμε σκεφθεί την διαμόρφωση κοινού ελεύθερου χρόνου, απογευματινές άνετες συναντήσεις, αλλά και την πρακτική συνεργασία, όπως με τις επισκευές ή την δημιουργία καθισμάτων στην περιοχή του Δήμου Γυθείου, ή την στήριξη του τοπικού συλλόγου προστασίας των ζώων, όπως π.χ. την δημιουργία σπιτιών για σκύλους.

 

Όποιος έχει ενδιαφέρον μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή του στην κυρία Λένα Καραμπάση «Δήμος Ανατολικής Μάνης», στον αριθμό τηλεφώνου 27330/60333 ή  κατευθείαν στην Ομάδα Εργασίας για Διεθνή Νεανικά Προγράμματα Ούννα αναγνωρισμένο σωματείο (AGIP Unna e.V.).AGIP στον αριθμό τηλεφώνου 27330 93367.

 

24/01/2013