ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ

Διανομή Ροδάκινων

 Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος TEBA/FEAD την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμος Ανατολικής Μάνης αφού παραλάβει την ποσότητα ροδάκινων που του αντιστοιχεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, θα πραγματοποιήσει τη διανομή προς τους δικαιούχους του Δήμου μας.

 Δικαιούχοι - τελικοί αποδέκτες του προγράμματος, σύμφωνα με την αρ. 3320/89565 ΦΕΚ 1701/14-8-2015 Υπουργική Απόφαση είναι, κατά προτεραιότητα, οι δικαιούχοι που κατέχουν κάρτα σίτισης από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης, και κατά δεύτερον οι δικαιούχοι Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας.

 Η διανομή - παραλαβή της ποσότητας των ροδάκινων που αναλογεί στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο και στην Αρεόπολη από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ως και Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.  Οι ποσότητες των ροδάκινων που θα παραληφθεί προέρχεται από την Οργάνωση Παραγωγών Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

 Οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη: της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας), βιβλιαρίου ανασφαλίστου πρόνοιας.

 Στην περίπτωση που οι ως άνω αναφερόμενοι ωφελούμενοι δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των καθοριζόμενων από το Δήμο ημερομηνιών, δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία, παιδικοί σταθμοί, και γενικότερα φορείς – δομές κοινωνικής φροντίδας του Δήμου μας.

 Πληροφορίες δίνονται από τον κ Πλειώτα Χρήστο στο Δημαρχείο – Γυθείου, στο τηλέφωνο 2733360352 και την κα Αναστασία Χαλουλάκου στο τηλ: 2733360312.

Ο Δήμαρχος

α/α Ο Αντιδήμαρχος

  Παναγιώτης Τσιριγώτης

12/09/2015