ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΑΧ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/3 ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Σας προσκαλούμε στην Ενημερωτική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης του Άξονα 3: «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας»,  από την «ΠΑΡΝΩΝΑ- ΤΑΫΓΕΤΟΥ »  Αν. Α.Ε. ΟΤΑ και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

    Την παρουσίαση θα κάνει η Ομάδα έργου Ν. Λακωνίας  από την «ΠΑΡΝΩΝΑ- ΤΑΫΓΕΤΟΥ »  Αν. Α.Ε. ΟΤΑ, που αποτελεί την Αντένα  για τον  Νομό Λακωνίας του Μηχανισμού Υποστήριξης «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Κ.Σ.Σ.Α.) ». Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των Μέτρων που έχουν προκηρυχθεί, των δράσεων που ενισχύονται, των δικαιούχων, των ποσοστών ενίσχυσης, των  επιλέξιμων δαπανών, κ.α. , η οποία θα μοιραστεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

   Οι περιοχές παρέμβασης του Άξονα 3 για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης είναι : η Δημοτική Ενότητα Ανατολικής Μάνης, η Δημοτική Ενότητα Γυθείου (εκτός του Δ. Κ. Γυθείου), η Δημοτική Ενότητα Σμύνους και  η Δημοτική Ενότητα Οιτύλου.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού και των φορέων.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ     Η «ΠΑΡΝΩΝΑ- ΤΑΫΓΕΤΟΥ »

                                                       Αν. Α.Ε. ΟΤΑ

07/03/2013