Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η ΠΑΝΓΥΘΕΙΑΔΑ στο Γύθειο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η ΠΑΝΓΥΘΕΙΑΔΑ το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο Γύθειο, με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κύριο Πέτρο Ανδρέακο να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα.

x c

Η πόλη του Γυθείου φόρεσε τα αθλητικά της γεμίζοντας με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Οι συμμετοχές φέτος στις κατηγορίες των παιδιών πλησίασαν τις 250 ενώ στην κατηγορία των ενηλίκων άγγιξαν τις 60.

Η «Πανγυθειάδα 2019» διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Γυθείου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Μάνης και αποτελεί πλέον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για το Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Tρεις διαφορετικές διαδρομές των 500μ., 800μ.,  1200μ. είχαν σχεδιαστεί για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, μία διαδρομή 2.000 μ. για τους μαθητές και τις μαθήτριες Γυμνασίων ενώ οι ενήλικες συμμετείχαν στο Γύρο της Πόλης,  μία διαδρομή μήκους 5 χλμ.  

Παιδιά και ενήλικες από Αρεόπολη, Σκάλα, Σπάρτη, Αθήνα, Φινλανδία, Γερμανία βρέθηκαν στην πλατεία Παρθεναγωγείου, όπου δόθηκε η εκκίνηση όλων των αγώνων. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες και η απονομή κυπέλων στους νικητές και τις νικήτριες.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με γυμναστικές και μουσικοχορευτικές επιδείξεις, όπου ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης tennis club μύησε στον κόσμο του tennis παιδιά όλων των ηλικιών που ήθελαν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους, και ακολούθησε μουσική και χορός με zoumba για τα παιδιά. 

Ευχαριστούμε το Α.Τ. Γυθείου για την συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, το Κ.Υ. Γυθείου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Ομάδα των 40 και πλέον Εθελοντών, οι οποίοι συνέδραμαν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην υλοποίηση του αγώνα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους.

19/05/2019