ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 2014 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης αποχαιρετώντας το 2013 και καλωσορίζοντας το 2014 πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων- στο Γύθειο και στην Αρεόπολη- που είχαν ως επίκεντρο τα παιδιά, αφού ούτως ή άλλως είναι μία περίοδος που βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήταν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη θαύματα, όπου στη μαγεμένη λίμνη στις Αρχαίες Αιγιές , τα δέντρα , τα ψάρια της λίμνης, τα ξωτικά και ο Τιμαγέννης μπλέχτηκαν σε μια παράξενη ιστορία με τις νεράιδες από το βασίλειο της Λα. Ήταν μια μοναδική παράσταση με δράση και χορό που πραγματικά μάγεψε τα παιδιά που την παρακολούθησαν.

 Τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «έντυσε» μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Ανατολικής Μάνης που προσέφερε με τα πνευστά της και τα κρουστά της, εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαρίζοντας το χαμένο χαμόγελο- από τα προβλήματα- στους κατοίκους της πόλης, αλλά και Μουσική Σχολή του Γυθείου. 

Ο Άγιος Βασίλειος ο αγαπημένος των μικρών, φωτογραφήθηκε μαζί τους , άκουσε τις επιθυμίες τους και μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά. 

Μαθητές από τις σχολικές μονάδες του Γυθείου και Μουσική Σχολή της πόλης, την παραμονή Χριστουγέννων έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, ενώ ξεχωριστή και μοναδική ήταν η παρουσία στο γραφείο του Δημάρχου των παιδιών από τα νηπιαγωγεία του Δήμου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03/01/2014