«Καλοκαίρι στη Μάνη 2023»: Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

1

To «Καλοκαίρι στη Μάνη 2023» αποτελεί ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που σκοπό έχει να ομορφύνει ακόμη περισσότερο τη θερινή περίοδο. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες πινελιές πολιτισμού έρχονται να συμπληρώσουν το φυσικό κάλλος του τόπου μας, καθιστώντας τον για άλλη μια χρονιά έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς.

Αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους, και σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης υλοποιεί το φεστιβάλ Manifest, έναν θεσμό τον οποίον φιλοδοξεί να καθιερώσει. Στις πλούσιες δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι συγκαταλέγονται παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες, εκθέσεις, αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις, θερινές προβολές και πολλά πολλά ακόμη. Η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη για όλους και όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρους προσβάσιμους από ΑΜΕΑ.

Έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι επιλεγμένες προτάσεις του θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλεί λοιπόν και φέτος για να σας γοητεύσει με όλες τις αρετές του. Σάς περιμένουμε! 

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης

Πέτρος Ν. Ανδρεάκος

 

 

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

espa

13/07/2023