Ημέρες Ιατρικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη Μάνη

Εξουδετερώνοντας τις παγιωμένες σκέψεις, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, η καταξιωμένη ιατρική ομάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κάτοικοι και επισκέπτες της πρόσφατα πληγείσας περιοχής της προσηλιακής Μάνης, καταφέραμε κι ανταμώσαμε σε ένα προκλητικό για τους καιρούς εγχείρημα.

04/08/2017

Συζήτηση Ενημέρωση-Καταγραφή Αξιολόγηση Αιτημάτων Πολιτών Πυρόπληκτων Περιοχών που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα και Διερεύνηση Συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ξεκινά μια σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και διοργανώνει ημερίδα καταγραφής αιτημάτων των παραγωγών των πυρόπληκτων περιοχών 2017 του Δήμου μας, την Πέμπτη 03-08-2017 και ώρα 10:00π.μ. στην Αίθουσα τέως Δημοτικού Σχολείου στον Κότρωνα με αντικείμενο:

 

«Συζήτηση Ενημέρωση-Καταγραφή Αξιολόγηση Αιτημάτων Πολιτών Πυρόπληκτων Περιοχών που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα και Διερεύνηση Συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή»

01/08/2017

Oceanman Greece - Oitylo Bay 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 στον ειδυλλιακό κόλπο του Οιτύλου ο Αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης Oceanman Greece – Oitylo Bay 2017. Περισσότεροι από 270 αθλητές, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του Μεσσηνιακού Κόλπου και διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο και τον τίτλο του Oceanman και Oceanwoman

04/07/2017

Προληπτική Ιατρική στη Μάνη

δύο κόσμοι σ' αυτούς που μιλούν σιγά για να ακούγονται Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. 

28/06/2017

Ανακήρυξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομου Επίτιμου Δημότη Ανατολικής Μάνης

4

Μέσα σε κλίμα έντονης και βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή απόδοσης τιμών στον πνευματικό ηγέτη του τόπου μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομο, την Κυριακή 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο για τα 20 χρόνια Αρχιερατείας του στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

05/05/2017

Με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα 'Σύγχρονες Θεωρίες και Πρακτικές στην Εκπαίδευση'

 

1

 

Οι εργασίες του συνεδρίου φιλοξενήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Γύθειο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης.

05/04/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Υγιεινή Διατροφή και Στοματική Υγεία» σε Δημοτικά Σχολεία της Μάνης

Με επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά των μαθητών, ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή και Στοματική Υγεία» στα Δημοτικά Σχολεία Αλίκων, Φλομοχωρίου-Κότρωνα και Πύργου Διρού τη Δευτέρα 27 και τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

04/04/2017

1η Γύρα της Μάνης - Η Μάνη και η γύρα της, άφησε άφωνους τους δρομείς!!!

 

Η 1η ΓΥΡΑ ΜΑΝΗΣ λοιπόν, στέφτηκε με ανέλπιστη επιτυχία και ενθουσιασμό, από τα λεγόμενα των δρομέων που έτρεξαν, και δεν σταμάτησαν να προσφωνούν με ενθουσιασμό, τον θαυμασμό τους, για τα πανέμορφα και συνάμα άγρια τοπία που αντίκρισαν.

04/04/2017

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 17ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, εθνική υπερηφάνεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκαν και φέτος οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης τιμώντας τους Ήρωες Προγόνους, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και επίσημες αντιπροσωπείες από όλη την Ελλάδα, που θέλησαν να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής.

31/03/2017

Δελτίο Τύπου Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης

 

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης σε κλίμα έντονης συγκίνησης αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη και δωρητή Γιάννη Μανιατάκο εκφράζοντας τα θερμά του συλληπητήρια. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης και δημιουργός έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα.

17/02/2017

Δελτία Τύπου

Στην ενότητα που ακολουθεί έχουν καταχωρηθεί με χρονολογική σειρά τα δελτία τύπου που περιλαμβάνουν ομιλίες και συνεντεύξεις που αφορούν στο έργο της Δημοτικής αρχής. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα θέματα που δημοσιεύονται από το Δήμο Ανατολικής Μάνης.

 

 

14/03/2011