Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Μητρώου Ιδιοκτητών (εταιρειών – φυσικών προσώπων) οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, προκειμένου να καταρτίσει μητρώο ιδιοκτητών οχημάτων και μηχανημάτων έργων, που θα επεμβαίνουν για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις – παγετό, κατολισθήσεις, πυρκαγιές και λοιπές καταστροφές, στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ανατολικής Μάνης, με τη διάθεση οχημάτων, μηχανημάτων έργου και προσωπικού, όταν αυτό απαιτηθεί,

καλεί

Όσους επιθυμούν να υποβάλλουν στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Ελευθερολακώνων 1, Γύθειο) αίτηση συμμετοχής μέχρι και την (Ημέρα 21/07/2023, στην οποία να αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο (σταθερό – κινητό) και ηλεκτρονική διεύθυνση (email).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Πατσουράκο Βασίλειο, υπάλληλο του Τμήματος Περιβάλλοντος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου & Αγροτικής Ανάπτυξης (Γύθειο, τηλ. 27333 60307 e-mail: vaspats@1315.syzefxis.gov.gr.).

Οι ενδιαφερόμενοι (αποκαλούμενοι στο εξής Ιδιοκτήτες Οχημάτων & Μ.Ε.), μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλλουν:

1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, παρ. 1 του Ν.1599/86, στην οποία θα δηλώνουν ότι αποδέχονται όλους τους όρους της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κατάρτιση Μητρώου Ιδιοκτητών (εταιρειών – φυσικών προσώπων) οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από (πλημμύρες, χιονοπτώσεις– παγετό, κατολισθήσεις, πυρκαγιές και λοιπές καταστροφές), στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ανατολικής Μάνης για το έτος 2023, όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω (δεν είναι απαραίτητη η αναλυτική τους αναφορά τους).

2. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, παρ. 1 του Ν.1599/86, στην οποία θα δηλώνουν αναλυτικά τα οχήματα και μηχανήματα που μπορούν να διαθέσουν για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (είδος, πλήθος, άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες κυκλοφορίας, χώρους στάθμευσης τους κλπ) και ότι δεσμεύονται οποτεδήποτε ζητηθεί η χρήση των μηχανημάτων έργου και των χειριστών αυτών θα βρίσκονται σε ισχύ για όσο διάστημα απαιτηθεί.

3. Τα νομιμοποιητικά έγγραφα των οχημάτων και μηχανημάτων έργων που κατέχουν και των χειριστών αυτών (άδειες κυκλοφορίας, ασφαλιστήρια συμβόλαια, πιστοποιητικά ΚΤΕΟ όπου απαιτούνται, άδεια χειριστού μηχανήματος έργου κλπ).

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

Υπεύθυνη Δήλωση 1

Υπεύθυνη Δήλωση 2

07/07/2023