Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Γύθειο   26/05/2016

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ                                                                

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ                                  Αριθμ. Πρωτ: 166

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ                            

Πληροφορίες: Χαλουλάκου Αναστασία

Τηλ.: 2733360312

ΦΑΞ: 2733023813                           

ΓΥΘΕΙΟ   Τ.Κ.  23200 

                                                          Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

ΠΡΟΣ:  Τα  μέλη του Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανατολικής Μάνης.

 

        Σας καλούμε να προσέλθετε την 30η Μαΐου 2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 18:00 μ.μ., στο Δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στο Γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις:

 

Θέμα 1ον: «Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ακινήτου (ισόγειο κτίριο) του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανατολικής Μάνης που βρίσκεται στη προβλήτα του λιμανιού της χερσαίας ζώνης».

 

Θέμα 2ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΛΙΑΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Στυλιανού, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 3ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης της εταιρείας με την επωνυμία  «ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΝΗΣ Ι.Κ.Ε.» με εκπρόσωπο την GEORGIEVA NIKOLINKA, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 4ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης της εταιρείας με την επωνυμία

Π. ΠΟΥΛΑΚΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 5ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης της εταιρείας με την επωνυμία

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 6ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Μιχαήλ, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 7ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΚΩΣΤΑΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Δημητρίου, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 8ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Δημητρίου, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

Θέμα 9ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥ του Δημητρίου, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

 

 

 

Θέμα 10ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης της εταιρείας με την επωνυμία ΝΙΚ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΛΕΩΝ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

                                                           

Θέμα 11ον: «Λήψη απόφασης επί της αίτησης του ΠΙΤΣΙΝΙΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Γεωργίου, για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Γυθείου για το έτος 2016».

                                                      

                                                         Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού

                                                                     Ταμείου Ανατολικής Μάνης

                                                                         

 

                                                                        Νικόλαος Λεβεντζώνης

 

Αρχεία

26/05/2016