Συμβάσεις ύψους 1,5 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αποκατάσταση οδοποιίας στα πυρόπληκτα υπέγραψε ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης

apokatastasipiroplikton

 

Δύο προγραμματικές συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Πρόκειται για δύο συμβάσεις που αφορούν, η μία σε κατασκευή υποδομών για την αντιπυρική προστασία του Δήμου (με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ) και η άλλη σε αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στις πυρόπληκτες από πέρυσι τον Αύγουστο κοινότητες του Βαχού, της Γέρμας, του Καρβελά, του Σκαμνακίου, του Χωσιαρίου, του Νεοχωρίου, της Δροσοπηγής και της Καρυουπόλεως (με προϋπολογισμό 950.000 ευρώ).

Όπως σημείωσε ο κ. Νίκας  μετά την υπογραφή των συμβάσεων: “Η πολιτεία χρωστά στη Μάνη, όχι μόνο για την προσφορά της περιοχής στους εθνικούς μας αγώνες αλλά και για τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας, καθώς πρόκειται για έναν παγκοσμίως γνωστό τόπο που επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο”.

17/06/2021