Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου, με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γυθείου, Αγγελάκου Θεοδώρα για ζητήματα του Κέντρου Υγείας Γυθείου.

episkepsidiefdidriaskygithiou

Με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γυθείου κ. Θεοδώρα Αγγελάκου συναντήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος.

Η κ. Αγγελάκου εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Γυθείου και αναζητήθηκαν λύσεις από κοινού. Ο κ. Ανδρεάκος ανταποκρίθηκε απευθείας στα αιτήματα της κ. Αγγελάκου, έλαβε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και μεταξύ άλλων τις επόμενες ημέρες θα είναι και πάλι σε χρήση τα ασθενοφόρα τόσο αυτό που ανήκει στο Κέντρο Υγείας Γυθείου όσο και το δεύτερο που είχε παραχωρηθεί προσωρινά από το Γενικό Νοσοκομείο Μολάων.

Η κ. Διευθύντρια ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την άμεση παρέμβαση του και την προσφορά της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας του τόπου.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η αρμονική συνεργασία των υπηρεσιών και η στήριξη του πρωτοβάθμιου τομέα υγείας, ιδίως στις δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας, είναι επιβεβλημένη, προσφέροντας στο Δημότη και τον επισκέπτη ασφάλεια και υψηλής ποιότητας υγειονομικές υπηρεσίες.

19/07/2021