ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο τύπου

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει φέτος σε πρωτόγνωρες συνθήκες και αναμένεται διαφορετική, ίσως πιο απαιτητική λόγω του Covid-19 που εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση και στη χώρα μας.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στις τάξεις τους έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα διαδικτυακών μαθημάτων που επέβαλε το ξέσπασμα της πανδημίας και θα πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε την δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε την υγεία των παιδιών μας και των συνανθρώπων μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ευχόμαστε, σε όλους και όλες, μαθητές, γονείς, διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, να είναι η σχολική χρονιά 2020-2021, δημιουργική και επιτυχημένη.

Χθες παραλάβαμε, από το Υπουργείο Εσωτερικών, και παραδώσαμε σε όλες τις σχολικές μονάδες, υφασματινες μάσκες για όλους τους μαθητές. Επιπλέον παραδώσαμε μάσκες μιας χρήσεως για οποιαδήποτε περαιτέρω ανάγκη προκύψει στα σχολεία του Δήμου μας. Δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων κ στον εφοδιασμό των σχολικών μονάδων με τα προβλεπόμενα αντισηπτικά.

Η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

13/09/2020