Συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των ΚΔΑΠ στον Δήμο μας

Δελτίο Τύπου

 

ΔΗΜΟΣ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ   : Συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο  πρόγραμμα των ΚΔΑΠ στον Δήμο μας

  • Με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές , πολιτιστικές , αλλά και νέες δράσεις όπως Ρομποτική,  Ρητορική σε όλες τις δομές μας, και σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες(ακόμη και με δωρεάν μεταφορά).

 

O Δήμος μας, για πρώτη φορά ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ιδρύοντας για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.

 Στόχος μας είναι  όλα τα παδιά του Δήμου μας να μπορούν ΔΩΡΕΑΝ  να συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στα σχολεία μας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως  Ρομποτική, Ρητορική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον, πολεμικές τέχνες , κλπ 

Αγαπητοί γονείς 

Ξεκινάμε την προσπάθεια  ενημέρωσης για το Πρόγραμμα 

Θέλουμε  να εξασφαλίσουμε στους  γονείς,  τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, όπου θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ .

 

θέλουμε και επιδιώκουμε να υπάρξει  η μεγαλύτερη συμμετοχή

Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Συμμετοχής, (προσοχή, τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια, και  πρέπει όλοι να την  Αποστείλετε με  mail  στο : kdapanatolikimani@gmail.com  (τηλ επικ: 6949772255) να στείλετε mail με τα στοιχεία σας : (όνομα ,mail και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο παρακάτω mail : kdapanatolikimani@gmail.com  (τηλ επικ: 6949772255)    για να σας στείλουμε την  αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για  τυχόν απορίες σας .

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Νομικό Πρόσωπο, με αποκλειστικό σκοπό την συμμετοχή μας στο ως άνω Πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Πουλικάκος 

Πρόεδρος  

Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας

 &Αλληλεγγύης,Παιδείας&Αθλητισμού

 

 

Ακολουθεί η αίτηση

 

 

 

 

 

10/04/2020