Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη τη Δευτέρα 13/9 στην Πλατεία του Δημαρχείου Γυθείου

Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» στο Γύθειο

Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη θα βρεθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00’ στην Πλατεία του Δημαρχείου Γυθείου.

Η παρακολούθηση της παράστασης είναι δωρεάν.

Υπόθεση: Το έργο πρόκειται για κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη για την Ελλάδα. Η παράσταση διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα, λόγω οικονομικής κρίσης, οικογενειακή τουριστική επιχείρηση πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού, ανεκπλήρωτου έρωτα, ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές καταστάσεις. Τη χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει  η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Συντελεστές: Παίζουν οι ηθοποιοί Τόνυ Αντωνίου, Σοφία Παυλίδου, Μαρίνα Σαμάρκου και Γιάννης Φραγκίσκος σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα. Η συγγραφή του έργου είναι του Αντώνη Αθερίδη. 

10/09/2021