Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές!!

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τις φετινές γιορτές άκουσε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, την 21η Δεκεμβρίου στο Διοικητήριο Αρεόπολης ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Αθηνά Ανδρεάκου. Οι εργαζόμενοι του Δήμου καθώς και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αντώνιος Κουμεντάκος, Δρακουλάκου Ελένη και Κολοκοτρώνη Αικατερίνη είχαν τη χαρά να δεχθούν ευχές από τους μικρούς μαθητές. Ο κ. Δήμαρχος  τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και καλή πρόοδο και να περάσουν όμορφα τις γιορτές με τις οικογένειές τους, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης για τη διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Με παιδικές φωνές πλημμύρισε την επόμενη μέρα και το δημαρχιακό μέγαρο στο Γύθειο, όπου μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Γυθείου επεφύλαξαν μια ευχάριστη πρωινή έκπληξη στον κ. Δήμαρχο. Οι παιδικές φωνούλες, ψάλλοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έφεραν έναν αέρα χαράς και αθωότητας σε όλους. Ο Δήμαρχος μαζί με την Πρόεδρο της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Αικατερίνη Κολοκοτρώνη ευχαρίστησαν τους μαθητές και τις δασκάλες που τα συνόδευαν κ.κ. Γεωργακάκου Σούλα (Διευθύντρια) και Καβαλάρη Χρύσα, προσφέροντάς τους κεράσματα και τους ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές, με υγεία.

Τα κάλαντα έψαλλαν σήμερα στον κ. Δήμαρχο και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γυθείου συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του σχολείου κα Παναγιώτα Μένεγα και τον εκπαιδευτικό κ. Παύλο Κούζουνα.  Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσιριγώτη καλωσόρισε τα παιδιά, τους ευχήθηκε επιτυχίες και διακρίσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους προσφέροντας τους κεράσματα. Τα παιδιά ανταπέδωσαν στον κ. Δήμαρχο με ευχές και γλυκίσματα από το Φεστιβάλ Σοκολάτας και το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνουν 22 & 23 Δεκεμβρίου, το οποίο λόγω κακοκαιρίας θα διεξαχθεί στον εσωτερικό χώρο του Γενικού Λυκείου Γυθείου.  

 

22/12/2017