Ο Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Τ.Κ. Μέλισσας

Με θρησκευτική κατάνυξη η Τ.Κ. Μέλισσας του Δήμου Ανατολικής Μάνης εόρτασε τα Εισόδια της Θεοτόκου 20 και 21 Νοεμβρίου.

Παραμονή της εορτής, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου εψάλλη Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, συνεπικουρούμενου από τους Αρχιμανδρίτες π. Ανδρέα Μπολοβίνο, π. Δημήτριο Κουβαράκη και τους Πρωτοπρεσβύτερους π. Νικόλαο Αραπάκη, π. Βασίλειο Καπερώνη (εφημέριο Βλαχιώτη) και π. Πέτρο Βαγιακάκο.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης  Πέτρος Ανδρεάκος , ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γυθείου Παρασκευάς Αδάμης, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου Κωνσταντίνος Γραφάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Αναστασάκος, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Λυροφώνη και οι Δ.Σ.  Αντώνης Κουμεντάκος,  Αλέξανδρος Καπασούρης, Κατερίνα Κολοκοτρώνη, Ελένη Δρακουλάκου, Νίκος Λιγνός και Θεόδωρος Αραπάκος.

Παρόντες ήσαν επίσης αρκετοί Πρόεδροι Τ.Κ. και Συλλόγων από τις άλλες Τ.Κ. της ευρύτερης περιοχής.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκαν  το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Μέλισσας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νικόλαος Γραφάκος, ενώ μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού προσφέρθηκε κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέλισσας «Η ΚΥΨΕΛΗ» με θερμό καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αριστείδη Γραφάκο και το Δ.Σ.

28/11/2013