ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και το Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού», διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 26 χλμ. προς τιμή του Χαρίλαου Βασιλάκου 

του 1ου μαραθωνοδρόμου νικητή στην παγκόσμια ιστορία τους αθλήματος και 2ου Ολυμπιονίκη στον Μαραθώνιο στους 1ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896. 

H εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί  από την Πλατεία Αθανάτων στην  Αρεόπολη στις 09:30 το πρωί ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Γύθειο στην Πλατεία Δημαρχείου.  

Όσον αφορά την τεχνική διεύθυνση του αγώνα θα υπάρχει εκτός των άλλων,  ηλεκτρονική χρονομέτρηση, άμεση ανάρτηση νικητών, σταθμοί τροφοδοσίας κάθε 3 χλμ., εφοδιασμός με ισοτονικά κ.λπ.

 Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

 Επιπλέον, την ίδια μέρα στις 10.15 θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο και αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά (κάθε ηλικίας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου. Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

 Δηλώσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά, στο runnermagazine.gr

 

 2 5    6

24/09/2013