Επίσκεψη Προεδρείου Διεθνών Παιδικών Αγώνων στον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης

1

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, οι οποίοι φέτος διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Γύθειο. Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήσαν επίσης  αθλητές, προπονητές και συνοδοί της Μανιάτικης αποστολής.

2

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος συνομίλησε μαζί τους σχετικά με τους αγώνες και τη συμμετοχή των Μανιατόπουλων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στη μεγάλη επιτυχία της Μανιάτικης ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία με ένα εκπληκτικό σερί νικών έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

3

Απαντώντας στις ευχαριστίες που εξέφρασε η ομάδα προς τον δήμο για την υποστήριξη που της παρείχε, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές. «Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους», σημείωσε, «οι δε εμπειρίες που αποκόμισαν αποτελούν εφόδια ζωής».

4

Οι εκπρόσωποι των Αγώνων συνόδευσαν τις ευχαριστίες τους με την προσφορά επετειακού λευκώματος προς τον κ. Ανδρεάκο, ο οποίος με τη σειρά του τους χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Από πλευράς Διεθνών Παιδικών αγώνων συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου: Igor Topole (Πρόεδρος ICG), Chul Won Shin (Αντιπρόεδρος), Avi Bendenisti (Αντιπρόεδρος), Hugh Waters (Γενικός Γραμματέας) και ο Έλληνας Νίκος Τζανάκος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

5

6

7

8

9

 

04/10/2022