Δωρεάν Προληπτικός Γυναικολογικός Έλεγχος. Θα πραγματοποιηθούν κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα γεννητικών οργάνων, κυτταρολογική εξέταση κατά Παπανικολάου και εξέταση-συμβουλευτική υπογόνιμων ζευγαριών

Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευτυχή θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, επιθυμούν να οργανώσουν εκδήλωση δωρεάν Προληπτικού Γυναικολογικού Ελέγχου για τον πληθυσμό ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Αναγνωρίζοντας το  όφελος προς το κοινωνικό σύνολο και την εντυπωσιακή ανταπόκριση ασθενών και μη σε όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις προληπτικής ιατρικής, κλιμάκιο ιατρών Γυναικολόγων θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Σκοπός μας είναι η δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα γεννητικών οργάνων, κυτταρολογική εξέταση κατά Παπανικολάου και εξέταση-συμβουλευτική υπογόνιμων ζευγαριών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

             Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

 

1

23/09/2017